torstai 2. heinäkuuta 2009

Potterin Phelpsit Suomeen ja Twilightin Eclipse suunnitteille

Twilight-sarjan kakkososa New Moon tulee teattereihin ensi marraskuussa, mutta näyttää siltä, että jo ennen tuota kakkososan ensi-iltaa myös kolmososa, Eclipse, on kuvattu! Uutisten mukaan Eclipsen kuvaukset alkavat elokuun 17. päivä ja tarkoituksena on saattaa kuvaukset Vancouverissa päätökseen Halloweeniin mennessä.
Kolmososahan kertoo Bellan rakkaudesta sekä vampyyri Edwardiin että muodonmuuttaja Jacobiin. Kaikki alkuperäiset näyttelijät Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward) ja Taylor Lautner (Jacob) palaavat rooleihinsa myös kolmososassa.Suomalaisille Harry Potter-faneille puolestaan on tiedossa mielenkiintoita seurattavaa, kun sarjassa veljeksiä Fred ja George Weasleytä näyttelevät James ja Oliver Phelps saapuvat Suomeen juhlistamaan Puoliverisen prinssin ensi-iltaa.

Veljekset voi bongata ilmielävänä Tennispalatsin aukiolla to 16.7. klo 16.30-18.00 järjestettävässä fanitapahtumassa, jossa parhaiten pukeutunut voi voittaa tapaamisen veljesten kanssa. Itselleni tarjottiin tilaisuutta päästä haastattelemaan Phelpsin veljeksiä, mutta kun samperi olin varannut viikonloppureissun Budapestiin juuri siksi päiväksi... Fred ja George ovat todella hauska parivaljakko Potter-sarjassa ja James ja Oliver aivan loistava pari näyttelemään heitä.