perjantai 17. heinäkuuta 2009

Lomalle lompsis - blogitaukoa tiedossa

Olen ollut lomalla jo viikon, mutta kotioloissa hengaillessa se ei paljoa eroa muusta elämästä. Lomaa on varattu kesälle vain kolme viikkoa, sillä se neljäs odottaa loka-marraskuun vaihdetta ja reissua tapaamaan ystäviämme Teksasiin.

On tämä loma kyllä tuntunut lomalta - mies on ollut edelleen tämän viikon töissä ja tytär mummolassa, joten olen saanut olla kuin sika pellossa monta päivää, ihan omin nokkineni :) Terassilla on tullut nautittua kesäisestä Helsingistä useana päivänä ja pariin otteeseen olen leffateatterin penkkiinkin istunut.

Perjantaina kuitenkin aloitamme yhteisen loman mieheni kanssa ja suuntaamme hääpäivän viettoon viikonloppureissulle Budapestiin. Sieltä saavuttuamme matkaamme pohjoisempaan Suomeen tyttäremme ja omien vanhempiemme luokse reiluksi viikoksi, joten blogipäivitykset varmaan jäävät aika huonolle sinä aikana.


Budapestista varmaan kirjoittelen jossain vaiheessa, mutta sitä ennen oikein iloista kesää teille, jotka myös lomailette sekä myös teille jotka olette jo työn touhuun palanneet / odottelette vielä loman alkua!