tiistai 2. kesäkuuta 2009

Reynolds peittää söpön naamansa Deadpoolina

X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa esitelty Ryan Reynoldsin esittämä Wade Wilson, joka myöhemmin muuttui Deadpool-nimiseksi hahmoksi, saa Deadpoolina näillä näkymin oman elokuvansa joko vuonna 2011 tai 2012. HitFixin haastattelun mukaan aikaisemmin enemmänkin romanttisissa komedioissa söpöillyt Reynolds on aktiivisesti mukana kehittämässä sekä tarinaa että Marvelin sarjakuvaan perustuvaa hahmoansa.

Kun ilmoitus Deadpool-spinoffin suunnittelun alkamisesta julkaistiin, ihmiset alkoivat spekuloida, nähtäisiinkö elokuvassa varsinainen Deadpool arpineen ja maskeineen vaiko Wade-versio Reynoldsin söpöllä naamalla. Haastattelussa Reynolds on kuitenkin vahvistanut, että elokuva tulee olemaan uskollinen Marvelin alkuperäiselle hahmolle ja Wade tullaan näkemään vain lyhyissä takaumissa pääasiallisen fokuksen ollessa Deadpoolin antisankarihahmossa.

Vaikuttaa siis siltä, että tiedossa voisi olla oikea super- (vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa anti-) sankarielokuva, eikä mikään pelkästään naisihailijoille suunnattu sankarisöpöily. Vaikka kyllähän komea Reynolds olisi aikamoista silmänruokaa!