maanantai 8. kesäkuuta 2009

Maha

Minulla on maha, tuo rasittavasti rasvaa itseensä keräävä kapistus, joka koko ajan pyrkii farkkujen vyötärön yläpuolelle ryllöttämään, pullottaa ikävästi kesäpaidan alla ja jos olen syönyt jotain "sopimatonta", antaa aiheen spekuloinnille raskaana olemisesta.

Haaveilen litteästä vatsasta. Sellaisesta, joka kulkee mukana ihan huomaamatta ja antaa pitää päällä ihan minkälaisia vaatteita tahansa aiheuttamatta epämääräisiä tuntemuksia sivuprofiilin muodosta. Sellaisesta, jona omakin maha valheellisesti näyttäytyy selällään köllötellessäni.

Minun mahani on rasittava siinäkin mielessä, että minä en ole mitenkään ylipainoinen. Ihan normaalipainoinen olen, joskin jos armoton vaakani parisen kiloa vähemmän aamuisin näyttäisi, niin olisin tyytyväinen. Mutta minulla on maha, joka ei usko vaa'an näkymää, se ei tottele normaalipainoisuutta vaan haluaa ryllöttää kaikkien näkyvillä, irvuillen minulle, että hähhähhää, olepa nyt tyytyväinen vartaloosi, nainen!

Tottahan minulle kohta 3-vuotiaan tyttären äitinä sallittaisiin äidillinen pehmeys ja pyöreys, mutta kun se en ole minä. Minä haluan olla pehmeä vain sisäisesti, en ulkoisesti.

Onko sinulla vinkkejä litteän vatsan (helposti ja nopeasti, sillä olen liian laiska paljon aikaa vievään treeniin) saamiseksi? Sellaisia vastaanotetaan tässä osoitteessa :)