keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Vastaus Mikaelan vappuhaasteeseen

Ennen vappua Mikaela (Cheap Thrills/Field of Poppies blogeista) haastoi kaikki blogituttavansa postaamaan vappukuvia blogiinsa ja vastaan nyt ensimmäistä kertaa elämässäni blogihaasteeseen :) Koskapa oma vappuni oli hieman perinteisestä vapun juhlinnasta poikkeava, ei mitään ihmeempiä juhlintakuvia ole tiedossa. Ohessa on 2.5-vuotias tyttäreni vappuasussa - hän olisi halunnut päiväkodin vappunaamiaisiin joko leijona- tai kissapuvun, mutta molemmat oli loppuunmyytyjä karnevaalikaupassa. Siksipä piti tyytyä leopardipukuun, joka sekin oli pikkuneidille kovasti mieleen. Kun vielä pakettiin pantiin leopardille musta nenä ja viikset, oli pikkutyttö haltioissaan.

Vappuaatto meni töiden jälkeen kotosalla rentoutuen. Illalla pyöri dvd:llä elokuva Transsiberian (josta jo jotain jutustelinkin tuossa edellisessä postauksessa), joka ei ainakaan helpottanut matkakuumetta reissata joskus vielä junalla läpi Siperian Pekingiin asti.


Vappupäivänä olikin sitten kaunis ilma ja nautiskelimme keväisestä kelistä Lauttasaaren rannoilla. Tarkoitus oli syöttää sorsille leipää, mutta sorsat olivat jonnekin kadonneet ja tilalla vain kirkuvia lokkeja. Leivistä jäi sitten seuraavaankin kertaan, koska pikkuneitiä hieman hirvitti ympärillä lentelevät lokit.

Iltapäivällä oli tarjolla hieman perinteisempää vappujuhlintaa: vappulounas ystäväperheen kanssa ja kuohuvaa juomaa. Keväinen keli sai mielenkin niin aurinkoiseksi, että piti laittaa kesän värinen mekko päälle ja muutenkin juhlistaa pukeutumalla naisellisemmin kuin vaan pelkkiin farkkuihin ja tennareihin. Jalkaan sain vihdoinkin löytämäni valkoiset saappaat (olen vasta viime vuosina oppinut käyttämään korkoja ja nyt en meinaa osata ollakaan ilman - vaikka ne tekevätkin minusta *melkoisen* pitkän hujopin). Punainen takki on DKNY:n, kuukausi sitten New Yorkista ostettu, mekko puolestaan Jane Normanilta Lontoosta.

Ohessa kuva - jos te minua vielä tuntemattomat tuon perusteella tunnistatte kaupungilla niin tulkaa vetämään hihasta ;-)