perjantai 29. toukokuuta 2009

Jackman ja Craig yhdessä Broadwaylle

Näyttelijät Hugh Jackman ja Daniel Craig nähdään näillä näkymin ensi syksynä yhdessä livenä Broadwayllä. Kyseessä on Keith Huffin palkintoja voittanut näytelmä "A Steady Rain". Näytelmä kertoo kahdesta Chicagolaisesta poliisista joiden pitkä ystävyys päätyy totaaliseen välirikkoon. Puolitoistatuntinen näytelmä keskittyy välirikon syihin, jotka kiertyvät nuoren pojan kuoleman ympärille.

Australialaiselle Jackmanille ja brittiläiselle Craigille haaste näytellä amerikkalaisia hahmoja on lehtitietojen mukaan erittäin tervetullut.

Kerran aikaisemmin Broadwayllä esiintynyt Jackman sai jo edellisellä kerrallaan 2004 Tony-palkinnon roolistaan australialaisena lauluntekijänä Peter Allenina musikaalissa "The Boy from Oz".

Craigille "A Steady Rain" puolestaan on Broadway-debyytti. Ennen menestystään James Bondina Craig on esiintynyt useissa näytelmissä elokuvarooliensa ohella. Lavaesiintymiseen on Craigilla ehtinyt tulla kuitenkin taukoa kymmenisen vuotta.

Tiedossa on varmasti loppuunmyydyt näytökset, sillä sen verran nimekkäät ja tällä hetkellä pinnalla olevat näyttelijät teatterilavalle nousevat. Aikaisemmin pääasiassa musikaaleissa hurmannut Jackman pääsee nyt näyttämään taitonsa näytelmässä ja klassisen näyttelijän koulutuksen saanut Craig tuskin jää Jackmanin varjoon.

Kyllä tämä uutinen houkuttaisi Broadway-näytelmiä ja -musikaaleja rakastavaa matkustamaan New Yorkiin täältä kauempaakin!